Eerste namen bekend voor Pinkster Vibe festival 19 mei. Crazyland Hemkade komt op 2 november en start verkoop

De voorverkoop van het Pinkster Vibe festival loopt lekker door en nu de zon weer een beetje gaat schijnen is het leuk om vast te weten welke dj’s er komen. We maken nog niet alle dj’s bekend maar onderstaande dj’s zijn er zeker bij.
 

Chuckie
Erick E
Mike S
Darkraver
Dr Rude
Pavo
Ruben Vitalis
San Sebastian
Faustino Dos Santos
Kenzo
Yves
Ruffian 
Mini

 
Er komen nog veel namen bij en verder zijn we ook al bezig met de vuurwerkshow en het entertainment zoals jullie dat van ons gewend zijn. De kaarten gaan lekker hard en er zijn nog super early bird kaarten ( 20 euro korting )  voor maar 34,75 euro. Wil je liever VIP dan moet je echt snel zijn ,  want er zijn er nog maar 33 in totaal! Koop je kaarten hier https://shop.paylogic.com/1ddfaca4bc4742d492a0bc54b63e4d7d/
Van Early tot Oldskool van House tot Techno , we gaan er samen een mega leuk feest van maken!  Er komen nog veel verrassingen maar daarover later meer! 
 
 
Crazyland op 2 november in de Hemkade komt met het thema ” Dark Circus of Pleasure ” 
 
Na een duidelijke Poll op onze socials blijkt dat jullie het thema ” Dark Circus ”  een van de leukste vinden. Wij luisteren graag naar ons publiek en voor 2 november staat dit feest op de planning in de Hemkade in Zaandam.  We gaan beginnen met een waanzinnige early bird actie op 12 maart om 18:00 uur.  Kaarten gaan dan met flinke kortingen  over de toonbank zolang de voorraad strekt. Schrijf daarom de datum 12 maart op en zorg dat jij dit kaartje op tijd met korting pakt. 

Agenda