Crazyland komt met iets heel bijzonders op 7 maart 2020 in een mega locatie. Vrijdag 1 november start de early bird voorverkoop!

Ja hoor het is zo ver! Crazyland bestaat 20 jaar en dat gaan we groots vieren!

De eerste kaarten voor Crazyland werden verkocht in Maart 2000. En het feest was al gelijk een groot succes!
Crazy staat natuurlijk voor gekkigheid en “land” voor een wonderland waar je alleen maar van kunt dromen.
Mooi publiek , goede man/ vrouw verhouding , het beste entertainment en het mooiste decor.
Nu 20 jaar en 50 edities verder met locaties als Hemkade, HMH , Matrixx, Outland , Tropicana en meerdere hostings op Dance Valley is het nu tijd voor Next Level !

Crazyland komt met zijn beste thema ” Victoria Angels Are Back ” en wijkt uit naar het Klokgebouw Eindhoven. Deze ultieme AA locatie zal omgetoverd worden door ons decor team zoals jullie nog nooit gezien hebben compleet met catwalk en in style zoals jullie van ons gewend zijn.
Crazyland is na 20 jaar nog steeds ieder event van te voren uitverkocht en wij willen samen met jullie 7 maart 2020 heel speciaal maken. 20 jaar geïmiteerd maar nooit geëvenaard. Ook dat vieren we!

Met de top dj’s van deze tijd en met hostings waar je u tegen zegt. Speciaal voor jullie hebben we ons beste thema uit de hoed getoverd “ Victoria Angels Are Back “ Uit al onze polls van de trouwe bezoekers blijkt dat jullie dit thema willen voor een super viering van het 20 jarig bestaan van Crazyland. Crazyland 7 maart 2020 wordt er een om nooit te vergeten.

De early birds beginnen vrijdag 1 november om 17:00 uur. Speciaal voor jullie is er een super early bird voor maar 29,75 euro. Daarna komt de normale Early Bird. Ook de VIP heeft een early bird en met VIP krijg je bij ons ook echt VIP. Oa een DVD, CD van het event, 20 years Crazyland gadgets, Champagne, Oesters, Sushi, Luxe hapjes, Massage, Vip deck met mooi uitzicht, Chocolade Fontein, Fruit en nog veel meer.

Klik hier https://crazyland.org/paylogic/ om jouw kaartje te scoren. Want dit mag je niet missen.
Houd onze site www.crazyland.org in de gaten.

Upcoming Events