Crazyland Maffia komt er aan!, Early bird vvk start as donderdag 18:00 uur, Booming New Year bijna uitverkocht!

Er komt weer een gloednieuwe Crazyland aan. Thema maffia. En daar zijn nu al heel veel mensen blij mee. De voorpret kan beginnen en de outfits kunnen geshopt worden.. Op 15 april kun jij genieten van 20:00 uur tot 04:00 uur in het super praktische en mooie Klokgebouw Eindhoven met de allerbeste dj’s! En om het nog specialer te maken hebben wij hele leuke aanbiedingen. Wat dacht je van de Mega Klok Bird voor maar 29,75 euro. Of de Mega VIP early voor maar 39,75! Aanstaande donderdag kun jij deze aanbiedingen kopen. Het scheelt je 15 euro met de normale prijs. Wij verwachten dat deze aanbiedingen hard zullen gaan. Met VIP krijg je extra : Vip ingang, Vip deck met uitkijk op de main, Welkomst champagne, Vip hostesses die rondgaan met luxe hapjes, shotjes, fruit, sushi en er is een chocoladefontein, oesters, free massage en bij entree krijg je veel gadgets waar je blij van wordt. Keuze uit USB met filmpjes of muziek, pet met logo, dvd/cd boxen etc etc
Wil jij er bij zijn en deze beleving meemaken?
Koop je kaartje hier https://shop.paylogic.com/9e51049e01a24580944f9f49e291faff/

De Crazyland organisatie heeft nu al 2 keer een dikke editie in het Klokgebouw neergezet. Iets wat in Eindhoven niet onopgemerkt is gebleven. Het is een uniek feest met entertainment en acrobaten acts van het hoogste niveau. De cirque du soleil van de Dance ! En met de muziek zit het ook helemaal goed. We hebben meerdere zalen met de allerbeste dj’s! We kunnen nu al verklappen dat we dj’s La Fuente, Erick E, Luna, Darkraver, Jose, Francois, Pavo, Dr Rude en Bass D al geboekt hebben. En daar komen nog eens heel veel top dj’s bij. Totaal komen er op de avond in meerdere zalen 38 dj’s draaien. Maar wat het echt leuk maakt is dat iedereen zijn best doet om in Maffia stijl te komen. Wij zorgen voor de Maffia deco en Maffia auto’s uit die tijd. Komen jullie dan als echte maffia girls and boys en dan is het feest compleet. Crazyland GoodFellas Maffia wordt een feest om in de boeken te schrijven.

Booming New Year op 1 januari is bijna uitverkocht! Laatste kans om je kaart te kopen.

Booming voorverkoop loopt ontzettend hard. Er zijn nog maar 285 kaarten te koop en die gaan snel. Wij verwachten dat het nu extra snel gaat. We houden jullie vanaf nu wat vaker op de hoogte hoeveel kaarten er nog te koop zijn. Elke dag kan anders zijn. De 200 extra VIP kaarten waren binnen een dag alweer verkocht.
Zorg jij dat je er bij bent ?
Dan koop je hier nu je kaartje https://shop.paylogic.com/059b88f7a4ae4f1fa723a31743d9d37a/

Agenda