Crazyland Maffia was een mega groot succes, op naar Crazy Wonderland festival 2023

Als eerste willen wij iedereen heel erg bedanken voor de geweldige sfeer en al die mooie outfits. Samen maken we het feest en 1000 x dank daarvoor. Crazyland Maffia in het Klokgebouw was er eentje voor in de boeken. Alles klopte en wij hebben heel veel positieve feedback van jullie gehad dat jullie het zo waanzinnig vonden. Dat doet ons als organisatie heel erg goed. Als je de foto’s wilt bekijken kan dat op www.crazyland.org. Je kunt de betreffende fotograaf ook mailen naar Tim.rijfers@gmail.com of naar info@piroe.nl Er staan honderden foto’s en binnenkort zal er een aftermovie komen.

Nu de zon weer gaat schijnen en wij een korte pauze hebben, heeft de voorverkoop van Crazy Wonderland geen pauze. Nog nooit heeft de kaartverkoop van het festival zo hard gelopen. Al duurt het feest nog wel zeker 3 maanden, de mensen hebben er nu al zo’n zin in. Om nog beter in de sfeer te komen hebben we hier nog wat foto’s van vorig jaar. De 50 allerlaatste early bird kaarten van 42,75 euro gaan nu in de verkoop . Omdat we nog zo vroeg zitten heeft de organisatie speciaal voor jullie tussen de regulier en de early bird nog een final early bird in het leven geroepen. Wel 4 euro duurder dan de early bird maar altijd wel weer goedkoper dan de regulier. Hier zijn er ook maar 400 van en dan zijn de early bird kaarten echt helemaal op. Wil je toch echt genieten van onze luxe vip? Zoals afgelopen zaterdag waar de hapjes, shotjes en alle extra maar aan bleef komen? Met VIP heb je extra: VIP Deck boven de main stage, VIP hostesses, Welkomst Champagne, Massage, Oesters, Luxe hapjes, Vers fruit, Shotjes, Chocoladefontein , gadgets , luxe zitjes, bittergarnituur, ijsjes en ga zo maar door. Nu heb je nog een kans om de VIP te kopen, want ze zijn bijna uitverkocht. Er zijn nog maar 148 vip kaarten. De link om deze te bestellen is hier https://shop.paylogic.com/6b2f47acef0c45f09d6cd838d5da3beb/

Crazyland komt met een nieuw thema! Crazyland Moulin Rouge in de Hemkade 48 Zaandam

We kunnen vast zeggen dat op 4 november Crazyland weer terug komt op de Hemkade in Zaandam! Dit wordt een heel speciaal feest en veel mensen wachten hier echt op. Wij gaan er een knaller van maken en de voorkoop begint dinsdag 25 april om 18:00 uur! Meer nieuws volgt op maandag. Houd de persberichten goed in de gaten.

Agenda