Crazy Wonderland festival is door zijn early bird kaarten heen. Alleen nog de final early bird tickets en die gaat ook erg snel

Crazy Wonderland festival op Fort Vechten voorverkoop is nog nooit zo snel gegaan. Wij zitten nu al op 70 % van alle kaarten. De early birds zijn er al uit.
Er is alleen nog een final early bird en die is in het leven geroepen om de mensen toch nog een kans te geven wat korting te pakken op het kaartje.
Wil jij bij dit super festival erbij zijn op 22 juli? Dan kan je hier jouw kaartje kopen: https://shop.paylogic.com/6b2f47acef0c45f09d6cd838d5da3beb/

Heel veel mensen vragen zich af of het dan zo gaaf is daar. Ze horen wel hele goede dingen maar weten niet wat ze kunnen verwachten. Tegen deze mensen kan ik zeggen dat de locatie zelf al een sprookje is. Met het water eromheen, zijn bruggetjes ernaar toe, de grotten binnen, de barakken op het veld. Alles heeft zijn charme en voeg daar ons geweldige entertainment en aankleding aan toe en je hebt jouw ultieme festival droom. Dit alles in combinatie met de leukste party mensen die er zijn. Ben je nog niet overtuigt ? Kijk dan hier de aftermovie van vorig jaar, dan weten we zeker dat je om bent. Het festival is niet mega groot, maar ook niet te klein.
Precies groot genoeg voor de beste sfeer :
aftermovie 2022: 

Agenda