Crazy Wonderland Festival gaat zeker door 17 juli. De laatste info hieronder.

“Bloed zweet en tranen” past eigenlijk nog beter bij de koptekst. Wij als organisatie hebben echt alles op alles gezet om het door te laten gaan. Er waren nog veel logistieke problemen en wij wisten tot vandaag dat nog niet op te lossen. Daarom duurde het even voordat we er mee naar buiten konden treden. Mensen in onze branche weten precies voor welke dilemma’s we staan in deze bijzondere tijden. Je wilt mensen blij maken maar je weet het niet zeker. Als het dan niet doorgaat is de kater veel groter. Wij zijn realistisch als organisatie en willen geen mensen blij maken met een dooie mus. Nu we het zeker weten kunnen we vandaag als een pre party zien.

Op 17 Juli kunnen we eindelijk weer dansen en chillen en gaan de poorten van Fort bij Vechten open. En ondanks dat we tegen iedereen roepen dat we het meest relaxte en leukste publiek van Nederland hebben moeten we ze er vaak van overtuigen. 17 juli is de datum voor ons om dat te bewijzen. Ik wil jullie bedanken voor het geduld en vertrouwen en laten we er met zijn allen er iets moois van maken. Doordat heel veel leveranciers niet konden leveren ( bijna niemand had nog verwacht dat er in juli feesten zouden komen ) hebben wij moeten improviseren. Hierdoor zullen de stages wat anders zijn kwa indeling en grootte dan dat jullie van ons gewend zijn. Deze locatie is al een sprookje op zich. Maar ondanks dit last minute besluit kunnen wij jullie een heel mooi en georganiseerd feest garanderen. Wij hebben er zin in! Eindelijk weer na bijna anderhalf jaar !

 

 

Belangrijke Mededelingen:

+De reeds gekochte tickets van vorig jaar Crazy Wonderland blijven geldig voor deze editie en hoeven niet op naam gepersonaliseerd te worden!
+Als je op download klikt in je oude mail krijg je de tickets met daarop de nieuwe datum.
+En indien je je ticket kwijt bent kun je deze opvragen via https://consumer.paylogic.nl/tickets/
+De openingstijden zijn van 14:00 tot 23:00 uur.
+Parkeerplaatsen zijn daar vlakbij. Je wordt met de bus naar het festival gereden. Het is betaald parkeren! Het verkeersplan zal nog worden gedeeld.
+We zijn wel gebonden aan de toegangseisen die de overheid stelt om een evenement te kunnen bezoeken en je zult vooraf getest moeten worden bij testen voor toegang of kunnen aantonen bij testen voor toegang dat je volledig gevaccineerd bent. Dit gaat allemaal via de app en op deze manier krijg je een QR code die aan de entree gescand zal worden.
+ Kluisjes zullen alleen bij See Ticket vooraf online besteld worden. Het is niet mogelijk op de dag zelf een kluisje te huren. Via deze link https://crazyland.org/paylogic/ kan je kluisjes huren. Let op want de kluisjes gaan heel erg snel!

Agenda