Nu de corona cijfers er positiever uit gaan zien, kunnen wij onze plannen voor komend jaar ook met jullie gaan delen.Wij hebben eigenlijk gewacht op het moment dat er echt licht aan het einde van de tunnel kwam. Nu het moment daar is kunnen we vaststellen dat de geplande B.T.C.H editie van vorig jaar sowieso naar oktober verhuist. Eventueel met een extra editie. Crazyland Flight 69 wordt verplaatst naar begin november 2021. De verkoop wordt binnenkort weer aangezet voor dit evenement. Crazy Wonderland festival op 17 juli 2021 valt helaas nog net binnen de onzekere periode of dit al dan niet door kan gaan en zo ja in welke vorm gezien de huidige cijfers. Fase 6 van het geheel vrijgeven van de anderhalve meter samenleving en de bijbehorende beperkingen zal pas in september verwacht worden. Jullie mening is voor ons heel belangrijk en daarom hebben wij 2 keuzeopties voor jullie.Laat ons weten wat jij ervan vindt. Door middel van een POLL kun jij stemmen of je :

1 Het feest wil meemaken maar dan begin oktober dit jaar

2 Het feest naar volgend jaar zomer verplaatsen en dan nog een jaartje wachten

Zoals al geschreven. Jullie mening is echt heel belangrijk voor ons. Laat alsjeblieft weten door hier www.crazyland.org jouw mening in de poll te geven.
Wij zien echt dat er licht aan het einde van de tunnel komt. En dat geeft ons weer inspiratie en zin om mooie producties neer te zetten.
Wij zijn er klaar voor ! De locaties Hemkade, Klokgebouw en Fort Vechten zijn er klaar voor. Wij nemen aan dat jullie er ook klaar voor zijn.
Eindelijk kunnen we weer genieten!