De beste wensen en de alternatieve datums voor onze feesten

Beste Crazyland en Bitch bezoekers.
Allereerst wensen wij jullie een heel gelukkig 2022 in goede gezondheid en met veel liefde toe.
Dat 2022 een beter jaar mag worden dan 2021.

De overheid laat ons nog steeds als enige land in Europa in de onzekerheid met een strenge lockdown en dat is vervelend voor ons allemaal. De lockdown duurt tot en met 14 Januari, en er wordt daarna middels een persconferentie meegedeeld of en wanneer er versoepeld wordt. Dit betekent concreet dat de evenementen vlak na deze datum logistiek gezien verplaatst moeten worden omdat de opbouw van een event al minimaal een week in beslag neemt. Daarom hebben wij wat alternatieve datums in optie staan. Zo hebben wij 12 februari als datum in de hemkade gepland. Ook hebben wij voor de zekerheid nog datums in maart, april , mei en juni staan. Dus Booming New Year , Crazyland of Bitch gaan sowieso door. Voor het Klokgebouw hebben we een mooie alternatieve datum in juni staan daar. Dus mocht Crazyland Rehab 5 maart onverhoopt niet doorgaan , dan verplaatsen we het feest naar de eerste zaterdag van juni. Wil jij toch weer lekker naar een waanzinnig feest

Klik dan hier https://shop.paylogic.com/08644b5f1bac458ab43f09748ee552e4/ en pak je early bird kaart.
We gaan niet bij de pakken neerzitten maar zoeken naar oplossingen.
Als de regering zich hard zou maken voor de middenstand dan hadden ze niet als enige land in Europa de horeca dichtgehouden met maar 2,9 % totaal van alle besmettingen.
Laten we hopen dat Omicron de uitweg is. In Denemarken zijn ze daarvan overtuigd.

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5278972/denemarken-corona-omikron-besmettingen-booster

Ze kunnen het land niet eindeloos dicht houden als de rest van Europa het normale leven weer oppakt.
We hebben gelukkig met twee feesten in aangepaste vorm weer even kort mogen genieten van hoe het was voor de pandemie en dat was als vanouds fantastisch.

Een goed begin van 2022 is de track “Age of Love” van onze eigen dj Mike S ( Michael Seumeren ) Een dikke techno / techhouse plaat met oldskool invloeden die op nummer 81 binnenkwam in de internationale Dance chart top 100 op beatport. En nu een paar weken verder staat de plaat al op nummer 22 !!! Ook wordt de plaat supported door hele grote namen als Judge Jules, Don Diablo, Chris Lake en Jochim Garraud ( producer van David Guetta )
Zullen we de top 10 halen ? Doen jullie mee ? Zou toch geweldig zijn. De track is hier te downloaden :

https://www.beatport.com/track/age-of-love/16029586