De vraag of Crazyland door kan gaan conform de huidige Corona regels.

 
Beste bezoekers en Crazyland bezoekers
We krijgen heel veel mailtjes met de vraag of Crazyland door kan gaan conform de huidige Corona regels. Onze branche wordt het hardst geraakt en zitten in totale onzekerheid.

We hebben getracht om meerdere edities te organiseren met minder mensen.. Maar helaas wordt daar geen gehoor aan gegeven door de gemeente.
Ook zijn we bezig met de sneltest maar ook dat laat op zich wachten. En omdat wij nog steeds in onzekerheid worden gehouden door de overheid maar wij jullie niet langer willen laten wachten, hebben we vast zelf de knoop doorgehakt om onze Crazyland Flight 69 2020 te verplaatsen naar eind mei 2021 en of als het dan niet mag na mei 2021. De datum etc horen jullie nog! Wij verwachten dat mei alles weer mag. De kaart bezitters hebben vorige week al een mail gekregen , maar we sturen onze social media kanalen ook aan om het kenbaar te maken. 

De tickets blijven geldig voor de volgende Editie. Door de grote populariteit van Crazyland hoef je niet bang te zijn dat je met je tickets overblijft. Mocht je onverhoopt niet kunnen is altijd wel iemand die ze van je over wil nemen. Als iedereen volgend jaar weer mag zal de vraag extra groot zijn.

Wij zijn ontzettend trots en blij dat jullie een enorme trouwe aanhang zijn die meedenkt en meeleeft.  Mocht je onverhoopt niet kunnen, dan kunnen we de kaarten op naam overzetten naar een voucher. Je geld ben je nooit kwijt. Wij hebben op dit moment echt zware tijden en die mailtjes en lieve woorden doen ons heel goed. Wij zullen alleen maar sterker zijn als we hier met zijn allen uit komen. En nog meer zal ons Crazyland gevoel te voelen zijn. Ook zullen we de “out come” van onze Crazyland records naar 2021 verplaatsen. Dank jullie wel. Love And Peace

Voor nu stay safe!

En we hopen jullie heel gauw weer te verwelkomen!