Om het spannend te houden komt de organisatie nu pas naar buiten met de laatste hostings. Save the best for last is vaak het motto en wij als organisatie kunnen niet langer meer wachten! Na de fantastische hostings van Hardclassics, Timelockfreestyle, Crazyland main, Oldskool Gangsters komen nu de laatste 2 aan de beurt die apart genoemd worden:

Full Moon Exclusive

Ja, jullie horen het goed!
De enige echte FULL MOON organisatie komt hosten op Pleasure Island. Wie had dat ooit gedacht? Precies 10 jaar geleden heeft de organisator van FULL MOON (Little Sins) ook gehost tijdens Pleasure Island. En nu exact 10 jaar later zijn zij er weer bij! Ook dit keer met hetzelfde concept als destijds op het Java Eiland: Een super relaxte chill area ingericht zodat je even lekker kan bijkomen tijdens het festival, maar nu in FULL MOON stijl. Lekker ontspannen in één van de hottubs, even bijkletsen op de loungebanken, of gewoon in de hangmat genieten van de muziek. Om je nóg meer in Thailand te voelen kun je je laten painten of masseren. Deze hosting door FULL MOON wordt een hele gezellige chill plek op het festival. Mix dit met uniek entertainment en heerlijke muziek en je hebt dé ultieme lounge. Dj’s voor deze avond: FULL MOON resident Peter Woodz, DJ Mike S & more. Kom je ook een kijkje nemen 19 september?

news002
The House of Tech

Ondanks alle techno invloeden op de mainstage tegenwoordig kon een eigen Techno/ Techhouse area niet meer ontbreken op Pleasure Island. Deze stage zal open lucht zijn en zit vol met top dj’s die echt aan de weg aan het timmeren zijn. Vergeet niet een bezoekje te brengen aan deze stage!
De djs voor deze avond zijn o.a

Rez-A
Mondena
Rom Groovy
De la Paans
C-Jay
TanzMan
Salvador Deep
Aaron
Sam deWit
Cherokee on Percussion

The House of Tech zal binnen ook doorgaan tot 06:00 uur in de ochtend!
Kaarten kopen
Pleasure Island voorverkoop loopt lekker hard door en voor je het weet zijn de kaarten uitverkocht. Koop daarom je kaarten bij de Ticketscript  of bij Paylogic  of BookingApp
Alle Primera’s door heel Nederland verkopen ook de kaarten. Wil je ook genieten van de avond en de nacht van Pleasure Island?
Dan heeft de organisatie voor jou in de Hemkade een after 23:00 hour party en die gaat door tot 06:00 uur in de ochtend.
Kijk op www.crazyland.org voor de voordelige prijzen die al beginnen vanaf 21,75 euro.

Agenda