Pleasure Island wordt een mega leuk en druk bezocht festival dit jaar. Alle early bird kaarten zijn reeds uitverkocht. Nu met iets meer dan een maand te gaan zijn al 80 % van alle kaarten verkocht. Dat betekent dus dat Pleasure Island uitverkocht gaat.Met 6 verschillende area´s met de beste hostings en dj´s kon een goede kaartverkoop niet uitblijven. De hostings HardClassics, Full Moon Exclusive, Oldskool gansters, House of Tech, Timelock Freestyle en de main stage buiten gehost door Pleasure Island zelf.

1708news_4

Dit feest gaat met de afterparty erbij 16 uur lang door en heeft buiten een Ibiza Hippie markt ook kermis attracties, hottubs, lounge area´s , foodcorners, vuurwerkshow, diverse standjes en nog veel meer om jullie het ultieme festival gevoel te geven. Ben jij erbij 19 september ? Koop dan je kaartje op de site www.crazyland.org of klik gewoon hier TICKETSCRIPT of via PAYLOGIC of BOOKINGAPP om je kaartje te kopen.

1708news_2
Wil je VIP dat kan nog… Met VIP krijg je een welkoms champagne, oesters, sushi, fruit, luxe hapjes, chocolade fontein, massage, dvd, cd en je hebt een mooie uitkijk over de gehele main met een groot VIP deck. Je kunt er ook heerlijk zitten op een van de lounge sits.19 september wordt er een voor in de boeken.

1708news_1

Voor meer info en win acties www.facebook.com/officialcrazyland

Agenda