Het salaris is weer gestort, koop nu nog jouw early bird kaartje( laatste 200 ) Booming New Year met dj La Fuente op de main.

Beste bezoeker,

We hebben de corona periode achter de rug. En nu eindelijk na bijna 3 jaar mogen we weer op de favoriete datum 1 Januari. Het feest der feesten. Om jullie nog blijer te maken komen we met een line up waar je u tegen zegt! Wij hebben de eerste naam al weten vast te leggen. De man van de nummer 1 hit “I want you” Dj La Fuente. Ondanks dat deze dj alweer bijna 10 jaar bij ons draait heeft hij in die 10 jaar tijd keihard gewerkt om aan de top te komen. En dat is iets wat je verdient met hard werken. Daarom presenteren wij ook met trots Dj La Fuente, omdat hij bij ons altijd net even dat extra gas geeft om iedereen te laten dansen. De main gaat gevuld worden met hele dikke namen. Dat kunnen we vast verklappen. Maar buiten de top line up hebben we nog veel meer te bieden. Iets waar wij bekend om staan. Overal waar je loopt of kijkt is er entertainment. Boven je hoofd de lucht acrobaten en buiten de steltlopers en straat entertainers. Elke seconde gebeurd er wel iets in de locatie. Niet voor niks krijgen we vaak de naam de Cirque de Soleil van de Dance. Ben je er nog nooit geweest? Proef de sfeer en laat je meenemen in de belevenis.

Early bird

Wil jij er bij zijn? Dat kan nog voor een scherpe prijs. Er zijn nog 200 early bird kaarten te koop!
Koop ze hier https://shop.paylogic.com/059b88f7a4ae4f1fa723a31743d9d37a/
Wil jij liever VIP? Met als voordeel van 10 euro extra : VIP ingang. Mooi luxe VIP deck, welkom champagne, oesters, luxe hapjes, ijsjes, Sushi, fruit, chocolade fontein, massage, dvd/cd box, gadgets etc etc
Koop jouw VIP kaartje hier nu ze er nog zijn: https://shop.paylogic.com/059b88f7a4ae4f1fa723a31743d9d37a/

Agenda