Paul Elstak sluit de House of God area af op Crazy Wonderland festival 22 juli.

Crazy Wonderland voorverkoop loopt hard. Keihard. We gaan nu al richting de 90 % van de kaarten toe. En mensen weten bij ons dat het geen verkooptruc is.
Uitverkocht is uitverkocht. En als wij zeggen dat we bijna uitverkocht zijn dan mag je daar 100 % van uit gaan. De enige kaarten die nog te koop zijn, zijn de reguliere kaarten van 49,75 euro.
Daarna zijn er alleen nog maar een paar honderd late bird kaarten voor 59,75. Omdat de reguliere kaarten heel hard gaan is het verstandig om die nu te gaan halen en niet te wachten.
Hier https://shop.paylogic.com/6b2f47acef0c45f09d6cd838d5da3beb/ kan jij je kaartje veilig stellen. Haal deze snel in huis.

Paul Elstak sluit House of God area af

Dj Paul Elstak is een grote naam in Nederland en dat is niet voor niets. Wat een ontzettend mooie carrière heeft deze man al achter zijn naam staan. De organisator van Crazyland Mike S kent Paul al uit de tijd dat hij een eigen discotheek The Heat had in Rotterdam. Sterker nog. De organisatie van Crazyland heeft ooit bij Paul Elstak een feest georganiseerd op een vrijdagavond in 1999. Hoe mooi is het dat hij juist nu de oldschool area afsluit op Crazy Wonderland. House of God area is een van de populairste area’s van Crazy Wonderland festival. Met een mega line-up voor de allerbeste oldschool!

House of God :
Dj Rob mc Joe
Paul Elstak
Pavo
Darkraver
Bass D
Critical Mass
Stanton
Armand

Dat is een line-up om je vingers bij af te likken! Om het nog wat mooier te maken hebben we ook vast de line-up van de House of Tech voor jullie klaar! Let op! Het kan nog aangevuld worden door extra dj’s. Ook deze area is een zeer populaire area.
Vorig jaar stonden er dranghekken omdat er zoveel mensen wilden genieten van deze top dj’s. Hier de lijst met de dj’s in de tech-house techno dj’s

House of Tech:
Miss Monica
Lexuz
Mep Stones
Brasco
Emiel Roche
Mc Dj R@yden
Afro Donato
Black Jack

Agenda