Crazy Wonderland festival heeft al voor 80% de kaarten verkocht! Eerste area’s bekend

Crazy Wonderland festival kaartverkoop gaat hard.

We gaan zeker uitverkopen. Het is alleen nog de vraag wanneer. We zitten nu op 80 % van de verkochte kaarten. Er zijn geen VIP kaarten of Early bird kaarten meer te koop. Die zijn allemaal uitverkocht. Dus wees er op tijd bij lieve mensen. Vorig jaar was dit festival ook helemaal uitverkocht. We moesten toen helaas heel veel vaste bezoekers teleurstellen. En de voorverkoop gaat dit jaar nog sneller! Daarom deze oproep! Haal je kaartje op tijd en klik op deze link hier https://shop.paylogic.com/6b2f47acef0c45f09d6cd838d5da3beb/

 


 

Area’s

De indeling vorig jaar was perfect en we gaan met dj’s nog meer uitpakken dan vorig jaar:

#1 Main area : Het prachtige grote mooie grasveld en deze keer een hele dikke stage met sowieso top dj’s als La Fuente en Erick E ( line up volgt )

#2 House of God area ( voorheen Oldschool Gangsters area ) met oa Dj Rob, Darkraver, Critical Mass, Bass D, Pavo en we zijn bezig met Paul Elstak maar daarover later meer.

#3 Freestyle/ Hardclassix Area: met dj’s als Luna, Deepack, Pila, Dr Rude, Francois en we zijn nog bezig met vele andere.

#4 Techno/ House of Tech Area : De ultieme trouwlocatie van het fort, de grot met zijn waanzinnige verlichte tunnel er naartoe die uitkomt op het prachtige meer, was vorig jaar een van de populairste stages.
Hier draaien oa de top dj’s:
Michael Tom, Lexuz, Mep Stones, Brasco, Afro Donato en ga zo maar even door. De volledige line-up is later bekend.

#5 VIP area : Niet voor niks zijn de VIP kaarten al helemaal uitverkocht. Deze area bovenop de bunkers met uitzicht op de main is een ultieme mooie plek en wordt voorzien van alle luxe zitjes en is voorzien van een eigen bar en toiletten.

#6 90’s area : Deze area was toch een verrassing in 2022. Met toen de dj’s Mark van Dale, Jose , Jean , Jurgen en Devine die echt de zaal helemaal vol trokken en mensen genoten waanzinnig met de 90′ s area.
We zijn weer bezig met boeken van dezelfde dj’s !

#7 Trance area : In de diepe grotten van dit mooie festival terrein heb je een verborgen area waar waanzinnige trance wordt gedraaid. Met als spreekwoord klein maar fijn zullen mensen toch heerlijke kunnen genieten van de beste trance

#8 Food area : De food area wordt weer een heerlijke afwisseling met meerdere foodtrucks. Een soort foodtruckfestival in het klein. Maar heerlijk genieten en zeer veelzijdig.