SDC World Party voorverkoop gaat een stuk harder dan vorig jaar, 14 april wordt een feest om niet te vergeten

Saamhorigheid en gelijkgestemden zijn de sleutelwoorden voor deze avond

SDC World Party is niet zomaar een feest. Vanuit de hele wereld komen gelijkgestemden naar de Central Studio’s om de avond van hun leven te hebben. Vele contacten zijn vooraf al via SDC.com gelegd.

Het zijn allemaal stuk voor stuk mooie stellen. De ongeëvenaarde sfeer die er hangt voel je gelijk als je binnen komt. De mensen houden van uitdagen maar houden ook van heerlijk dansen en sjansen.

Ook zullen er leuke plekjes zijn om je terug te trekken. De crème de la crème uit de scene komt draaien. Speciaal voor jullie. Een zaal gehost door Crazyland met de toppers Ruben Vitalis, La Fuente, Ko-c, Mike S, Faustino dos Santos, Des Santos, Sjaak Koning , Miss 4 Play en Maus. De andere zaal zal een mix zijn van Disco en Dance Classics. In deze zaal draaien oa Santito, Jose, Ricky Housing, Emiel Roche en Erik van Kleef We hebben ook nog een zaal gehost door Secret Underground met lekkere techhouse en tribel. Dit allemaal tezamen met een mooi groot VIP deck van meer dan 200 m2 gehost door KOTB en een mooie love lounge gehost door Partyplayers zal deze avond onvergetelijk maken.
Koop hier jouw ticket en stel deze veilig. De early bird is nog van kracht!

trailer SDC world party: 

 

SDC World Party zit goed in de lift. De gehele voorverkoop gaat een stuk harder dan vorig jaar. De early bird is nog steeds te koop. Maarrrrrr die gaat wel erg hard. De mensen hebben er zin in. De locatie en organisatie zijn er klaar voor. In 2016 gaven wij dit feest voor de allereerste keer en deze

tweede editie gaat de editie van 2016 ver overtreffen. De indeling wordt aangenamer en er zullen veel gezellige lounge en loveseats komen. 14 april is de datum om dit feest mee te maken. Het kan maar zo weer ruim een jaar duren voor de volgende editie.